Virágok világa workshop a Balokány majálison

Ingyenes kézműves foglalkozásra invitáljuk az érdeklődőket, ahol minden a színekről, formákról, a virágokról, és az Anyák napjáról szól.

Készítünk örökrózsát, ami átadásra készen, díszcsomagolásban vihető haza, gipsz szívet és virágokat, virágcserépbe tűzhető figurákat, melyek tökéletes ajándékok lehetnek bárki számára.

Mindenkit szeretettel várunk, korhatár nélkül. A gyermekeket kísérővel.
A helyszín teljesen akadálymentes, mopedesek és kerekesszékesek számára is. A foglalkozás inkluzív. A kézműveskedés, festés iránt érdeklődő látássérültek részére kifesthető plasztikus képek készülnek, de segítséggel a helyszínen, az előkészített figurákból ők maguk is állíthatnak össze képet saját terveik alapján.
Előzetes regisztrációt kérnénk (itt található a regisztrációs űrlap), hogy biztosan jusson elegendő alapanyag mindenkinek. Minden alapanyagot és eszközt mi biztosítunk.
A workshop három, egyenként max. 15 fős turnusban indul. Kezdési időpontok: 11:00, 13:00, és 15:00 óra.
Időtartam: 1-1,5 óra/turnus (a lassabban dolgozók is befejezhetik a munkadarabjukat).


A rendezvény a résztvevők számára ingyenes, de én és a segítőim - a People First Egyesület tagjai - köszönettel vesszük az adomány formájában történő hozzájárulást a költségekhez. Ezúton is köszönjük azoknak, akik festékekkel, ecsetekkel, csillámporral, kölcsönadott gipsz öntőformákkal, munkával, és egyéb apróságokkal hozzájárultak a mostani, és a karácsony előtti rendezvényhez is.
Ha még nem jártál a Pepitában, itt megnézheted, hogy juthatsz el a workshopra. :)
A honlapon elhelyezett adománygomb segítségével lehetőség van közvetlenül a @People First Pecs Közhasznú Egyesület támogatására is, hogy a jövőben még több programmal segíthessük az inklúziót és a fogyatékossággal élők integrációját.